Оскільки спека вже спала, багатьом впевнений хочеться перейти від морозива до такого дачного задоволення, як шашлик. Я і сам не проти, та от біда, не дуже в цих шашликах розбираюся. Якщо маринад за допомогою інтернеті ще зроблю, то ось як визначити коли шашлик готовий, щоб не їсти сиру або пересушене? І на цей випадок існує свій гаджет, який допоможе посмажити шашлик на мангалі — Steak Station Monitor.

По суті це спеціальний шашличний (або стейковый) термометр, який не просто вимірює температуру (ну хіба була б корисною інформація, що температура стейка 50 градусів?), а оперує поняттям ступеня прожарки. На його шкалі вказані варіанти «слабопрожаренный», «середньої прожарки», «норма», а всього таких шкал на екрані 4 — по кількості зовнішніх виносних термометрів. Так що тепер залишилося захопити вугілля, м’ясо і наш гаджет, щоб не впасти обличчям в бруд в компанії чоловіків, що люблять похвалитися суто чоловічим кулінарною майстерністю. Придбати гаджет можна за $22.5, може окупитися за 1 пікнік

А від шашликів повернемося до морозива, а вірніше до похмурому японського генія, який здогадався продавати морозиво за допомогою робота. Власне хід цілком грамотний, від дітей відбою не було.